donderdag 20 november 2014

Pruiken voor feesten en carnaval


Pruiken, feesten en carnaval

Feestartikelen.nl heeft een grote voorraad pruiken voor bijna elk denkbaar feest, evenement of carnaval. Bobline-, clowns-, dames-, disco-, grease- en herenpruiken in alle kleuren, maten lengtes en uitvoeringen.

Met onze pruiken steelt u de show op ieder feest of evenement. Ze geven altijd weer net dat ene extra feesttintje of het nou op een bedrijfsfeest, een verjaardag of carnaval is. Ze geven u een clowneske, glitter, grappige, fleurige, vrouwelijke of zelfs chique uitstraling. We hebben zelfs een speciale selectie feestpruiken voor heren!

Grote, kleine en middelmaat hoofden

Er zijn natuurlijk allerlei hoofden in allerlei vormen en maten. Maakt u daarover echter geen zorgen wat onze pruiken betreft. Ze passen door de gebruikte materialen op elk hoofd. Er zijn geen verschillende maten.

Uw kapsel

Wij geven geen garantie dat uw kapsel er voor het dragen van de pruik nog net zo mooi uit ziet als daarna :). Wellicht heeft u na het afzetten van de pruik uw eigen feestpruik en direct een idee voor een nieuw model.

Wij leveren bijna al onze pruiken uit voorraad. Dat betekent dat wij de meeste de dag na bestelling al kunnen leveren op elk adres maar ook op een pak-je-gemak adres zoals de Primera. Wij leveren niet alleen pruiken, maar ook ballonnen, artikelen voor themafeesten, alles voor uw verjaardagsfeest, hoeden, slingers, cadeauartikelen, Abraham en Sarah spullen en nog veel meer.

Bestelt u voor meer dan eur 50,00 dan betaalt u geen verzendkosten.

© 2014 Henk van Zon feestartikelen.