zaterdag 25 april 2015

CSI Themafeesten

Wie kijkt er niet naar één van de CSI series op TV? Alles draait om de plaats van het delict waar de bewijzen gevonden moeten worden.

Wees nu zelf de rechercheur van een door u zelf opgezette Crime Scene met onze artikelen voor CSI themafeesten.

Creeer bewijslast met voetafdrukken, onderzoek kogelgaten en zet de plaats van het delict af met CSI afzetlint.

Ook geweldig is het silhouette van een man die u op de grond kunt leggen om aan te geven waar en hoe het slachtoffer heeft gelegen of wat denkt u van een banner met 'top secret' om aan te geven dat niemand daar mag komen.

Kleedt uzelf geheel in stijl met onze keur aan politie pakken, petten en een echte bromsnor 'snor'.

Om de CSI themafeesten helemaal af te maken leveren wij ook alles voor de aankleding van uw tafel, zoals onderzetters, ballonnen, bekertjes, bestek en muurposters met een Criminal Line up of een muurposter waarbij je bij het CSI laboratorium naar binnen kijkt.

Onze CSI themafeesten artikelen zorgen voor een onvergetelijk feest. Wij leveren snel en tegen de laagste prijs en in principe alles uit voorraad.

Online goedkope CSI themafeesten en politiekleding kopen?
Wilt u liever de politiekleding vooraf zien, voelen en eventueel passen bent u natuurlijk ook welkom in onze schitterende en grote feestartikelen winkel in Zwolle. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze en andere themafeesten? Neem dan gerust contact met ons op op 038 4232683 of stuur een mail naar info@feestartikelen.nl.

© 2015 Henk van Zon Feestartikelen.