donderdag 23 juli 2015

Disco Themafeesten

Themafeesten in disco stijl


Disco is voor jong en oud een geweldig thema om themafeesten mee te organiseren.
Velen onder u zullen met weemoed terugdenken aan de disco tijd. John Travolta, the Bee-Gees (Staying Alive) en niet te vergeten 'Disco Inferno' van 'the Tramps'. Gouwe ouwe die het nog steeds heel goed doen en voor jong en oud herkenbaar zijn en blijven.

Vorige week mochten wij een disco avond aankleden op een tot een discozaal omgetoverde loods met alles er op en er aan van oranje suits, disco schoenen, afro pruiken, disco scene setter, kleurige disco pruiken, disco jurkjes en natuurlijk slingers en andere decoratie in disco stijl met uitbundige kleuren en veel glitters. Het werd een disco themafeest om nooit te vergeten ook door de geweldige muziek uit de disco tijd.

Dat het merendeel van de aanwezigen de disco tijd niet had meegemaakt was niet te merken. Het was 1 groot feest dat door alle aanwezigen van 16 tot en met 55+ met zichtbaar enorm veel plezier werd beleefd.

Feestartikelen.nl levert al vele jaren een keur aan artikelen voor nagenoeg alle denkbare themafeesten waaronder dus ook disco themafeesten. Bent u voornemens om een dergelijk feest te organiseren zoek dan niet verder naar waar u uw themafeest artikelen vandaan haalt. Wij leveren mits op voorraad binnen 24 uur alles wat u nodig hebt tegen een uiterst scherpe prijs.

Met onze themafeest artikelen wordt elk themafeest een onvergetelijke ervaring voor jong en oud en voor meisjes, jongens, dames en heren ook voor kinderen vanaf 12 jaar.

Ga snel naar onze themafeesten winkel en laat u verrassen door ons enorme aanbod en de lage prijzen en maak ook UW discofeest tot een ongekend succes.

Vandaag besteld morgen in huis met gratis verzending vanaf eur 50,-

© 2015 Henk van Zon Feestartikelen B.V.