zondag 19 oktober 2014

Ballonnen als beleving


Onze ballonnen maken uw feest tot een nog groter feest

ballonnen van feestartikelen.nl worden om heel uitlopende redenen gekocht. Het gemeenschappelijk van elke reden is dat het feestelijke karakter. Zo wordt elk feest een nog groter feest,  in bijna elke kleur van de regenboog en van groot tot klein.

Om op te hangen om ballondecoraties mee te maken maar ook verkopen wij ze waarmee u een kinderfeestje extra cachet kunt geven namelijk onze modelleer ballonnen.

Hiermee kunt u met wat handigheidjes al snel leuke voorwerpen zoals dieren maken. Kinderen vinden dat geweldig. Wij verkopen een DVD waarmee u stapsgewijs leert om al snel de leukste figuren te maken. Geweldig voor elk kinderfeestje.

Onze online shop

In onze online shop kunt u snel en zeer overzichtelijk kiezen uit verschillende categorien zoals: bedrukte, effen gekleurde, Jumbo ballonnen, modelleer-, leeftijd- en LED ballonnen maar ook hulpmiddelen zoals strips, DVD's, ophangsystemen, ballonkaartjes, pompen, strips, ballonsluiters en nog veel meer.

Wij leveren ze niet alleenn. Wij geven ook advies als u niet precies weet welk geschikt zijn voor uw feest of advies over wat u nodig heeft aan hulpmiddelen. Bel of mail ons in dat geval gerust. Wij geven u met alle plezier een perfect advies op maat voor uw feestje.

© 2014 Henk van Zon Feestartikelen BV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten