zaterdag 11 oktober 2014

Apres Ski Themafeesten

Themafeesten 'Winter time'

De winter is in aantocht en daarmee zijn ook de Apres ski feesten weer in zicht. Zoals bekend is Feestartikelen.nl de place to be voor al je themafeesten, zeker ook voor het Apres ski thema. Dus is er voor jou een Tiroler party, bierfeest, of apres ski party op komst dan ben je hier op het juiste adres!

De nieuwe collectie

Wij hebben onze collectie enorm uitgebreid ten opzichte van vorig jaar. Veel artikelen importeren wij zelf uit Engeland en Amerika en zijn zodoende nergens anders te vinden.

Wil je dus echt een keer iets origineels? Check onze Themafeesten collectie!

APRESSKI THEMAFEESTEN

De "Photoprops" zijn nieuw dit jaar en zijn bij de andere themafeesten al een echte hit.

Scenesetter en Tiroler themafeesten

Naast deze leuke "photoprops" zijn er ook nog scenesetters om snel en gemakkelijk een complete ruimte te versieren.

Ook zijn er veel nieuwe Tiroler jurkjes en Lederhosen toegevoegd aan onze collectie. Apres ski feestkleding vindt u dus ook volop bij ons. klik voor onze complete collectie Apres ski feestkleding hier.

U leest het, Feestartikelen.nl is de place-to-be als u op zoek bent naar Apres ski themafeest ideeën. Of u het nu zelf organiseert of alleen 'acte de presence' geeft, het wordt een FEEST als u bij Feestartikelen.nl bent geweest ;-). Veel kijkplezier en wij zien erg graag foto's van aankleding of feestkleding tijdens uw Apres ski party! Post ze hier en de leukste foto verdiend een mooie prijs.  

*Ben je op zoek naar nog meer leuke themafeest ideeën? Check dan onze volledige collectie themafeesten decoraties voor meer dan tachtig verschillende thema's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten