zaterdag 11 oktober 2014

Themafeesten en bedrijfsuitjes

themafeesten-blog

Themafeesten

Als u als personeelsmanager, voorzitter van een feestcommissie of in welke hoedanigheid dan ook themafeesten wil gaan organiseren moet u zich daarbij een aantal zaken afvragen zoals ;'welke zijn geschikt'?

Niet alle themafeesten zijn geschikt voor elk publiek. De ene zal meer voelen voor een chique aankleding zoals een gekostumeerd bal terwijl een andere meer houdt van 'cowboy and western', 'halloween' of wellicht 'Disney' voor kinderen. Voor elk wat wils maar hoe komt u aan kleding, accessoires, neuzen, hoeden, pruiken en al de andere items die u voor uw feest nodig hebt?

Kleding

Daarnaast moet u zich afvragen hoe moeilijk of gemakkelijk het is om aan kleding, accessoires, ballonnen, versieringen et cetera voor uw themafeesten te komen. Er zijn bedrijven die 'turn-key' oplossingen leveren, dus: zaal, kleding en alles wat er bij komt kijken. U kunt ook het initiatief bij de 'feestgangers' neerleggen en ze zelf laten bepalen welke kleding ze zullen dragen. Dat kan door de kleding te huren om door de outfit en de hele entourage te kopen.

Huren of kopen

Huren is goedkoop maar lang niet iedereen zal een winkel in de buurt hebben waar hij of zijn kleding voor themafeesten kan huren. De laatste mogelijkheid is om alles te kopen. Dus feestkleding, maskers, pruiken, hoeden, versiering, decoraties, tafeldecoraties. Kortom alles wat nodig is om de themafeesten tot een succes te maken.

Het mooie van deze optie is, dat u de deur niet uit hoeft. U kunt alles wat u nodig heet online bestellen, betalen en vaak de volgende dag al thuis hebben. Wij hebben in onze winkel op onze themafeesten pagina alles wat u nodig hebt. Overzichtelijk, goedkoop en met een snelle levering.

(c) Henk van Zon Feestartikelen BV, Zwolle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten