zaterdag 11 oktober 2014

Themafeesten

themafeesten

Themafeesten zijn populair

Themafeesten worden over de hele wereld steeds populairder. Dat komt misschien ook wel omdat er zo ongelooflijk veel thema's zijn dat de kans dat je twee keer hetzelfde feest meemaakt uiterst klein is.

Ze geven je de kans om voor een paar uur iemand 'anders' te zijn en je in een andere wereld te wanen als danser(es), cowboy/cowgirl, boer(in), tarzan/jane of wellicht een circusartiest of een soldaat.

Waarom zijn ze zo populair?

Wij denken dat themafeesten hun toenemende populariteit te danken hebben aan het feit dat mensen zich graag verkleden en voor even 'iemand anders' willen zijn. Of het nou een stoere cowboy is op Western Style feest of een hoela hoep danseres op een Hawaii feest. Iedereen kan zijn of haar creativiteit kwijt bij het samenstellen van de outfit voor die specifieke feesten.

Vrouwen hebben een excuus om zich een keer minder galant te kleden en mannen kunnen een keer lekker slordig of wellicht stoer gekleed gaan. Voor iedereen is wel wat te bedenken voor alle denkbare thema's.

Wat is er zoal te koop?

Wij leveren voor meer dan 50 verschillende Themafeesten artikelen variƫrend van kostuums, borden, prints, discobollen en fotodecors tot aan schmink, vlaggen, slingers en ballonnen en vele tientallen andere artikelen voor alle denkbare thema's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten