zaterdag 11 oktober 2014

Ballonnen en ballonwedstrijden

ballonnen-ballonwedstrijden

Ballonwedstrijden

Vaak het doel maar zeker het leukste aspect aan dit soort is om jouw ballon het verst te laten komen. Op een gegeven moment na het opstijgen zijn ze uit het zicht verdwenen en ben je afhankelijk van anderen die jouw ballon vinden.

Hoe weet de persoon die er 1 vindt van wie deze is? Simpel aan elke ballon wordt een kaartje gehangen met daarop de adres gegevens en telefoonnummer van de eigenaar.

Je hoopt maar dat mensen de jouwe vinden en als ze gevonden zijn de kaartjes  lezen en de afzender bellen met de mededeling dat de jouwe gevonden is en vooral WAAR?

Hoe ver komen de ballonnen bij een wedstrijd

Er zijn een aantal factoren die bepalen welke wint omdat deze de langste afstand heeft afgelegd. Naast een stukje toeval en windkracht en windrichting en zaken als (plotselinge) luchtstromingen die u niet in de hand heeft zijn er gelukkig ook factoren die u zelf in de hand heeft.

De twee belangrijkste zijn:
  • De hoeveelheid gas die u in de ballon blaast. Te weinig is niet goed en indien u er teveel gas in blaast bestaat de kans dat deze door de zon zover uitzet dat ie barst
  • De kwaliteit. Goedkope ballonnen zullen eerder uit elkaar spatten onder invloed van druk, zon en weersomstandigheden. Koop dus altijd een goede kwaliteit.
Wij leveren alleen topkwaliteit ballonnen in onze afdeling ballonnen afdeling van onze internet shop. Super kwaliteit, goedkoop en indien op voorraad de volgende dag geleverd.

(c) Henk van Zon Feestartikelen BV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten