zaterdag 11 oktober 2014

Nieuw tekst ballonnen Jumbo

tekst-ballonnen

Tekst ballonnen

De enige ballonnen die wij leveren en die niet van qualatex zijn gemaakt zijn binnen. Je hoeft deze ballonnen niet op te blazen en ze klappen ook niet, lekken niet en verkleuren niet of nauwelijks in de zon.

Ze  worden ook niet per zakje verkocht en je kunt ze niet (laten) bedrukken omdat ze voor een totaal ander doel gebruikt. Het gaat hier namelijk om onze nieuwe 'tekstballonnen'.

Tekstballonnen zijn stickers in de vorm van een cartoon-achtige ballon waar je wat op kunt schrijven om deze vervolgens op een cadeau of wat dan ook te plakken. Staat toch altijd leuker dan een stukje papier. Met name de heren wil zich er nog wel eens 'gemakkelijk' af maken door snel een stukje papier te knippen en dat als semi tekstballon op een cadeau te plakken. Laat zien dat je energie en een paar centen voor je vrouw over had en gebruik hiervoor onze vellen met tekstballonnen.

Wij leveren ze als vel met 2 grote (makkelijk verwijderbare) stickers. Afmeting: 14 x 28cm. Eenvoudig weer te verwijderen van de meeste oppervlaktes. Wel eerst even testen en natuurlijk te verkrijgen in onze winkel op de afdeling Slingers en decoratie en dus niet op de afdeling ballonnen.

(c) 2014 Feestartikelen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten