donderdag 27 november 2014

Kinderfeestjes met Peppa Pig


Peppa Pig Kinderfeestjes

Peppa Pig is een klein maar brutaal biggetje die samen met zijn jongere broertje George en Mamma Pig en Pappa Pig de meest spannende avonturen beleeft. Het liefst speelt Peppa de hele dag spelletjes zoals verkleden, in modderpoelen springen of spannende plekjes opzoeken! Ook is Peppa vaak op zoek naar leuke vriendjes.

'Peppa Pig' is een zeer populair TV programma voor kinderen tot een jaar of 8 dat wordt uitgezonden in de UK op Channel 5 en Nick Jr , in de Verenigde Staten op Nickelodeon / Nick Jr, ABC for Kids in Australiƫ en Discovery Kids in Latijns-Amerika. De afleveringen duren per stuk ongeveer 5 minuten. Het draait allemaal om een antropomorf vrouwelijk varkentje en haar familie en vrienden die stuk voor stuk uit een soort zoogdier bestaan.

In de tv afleveringen worden de voor kinderen normale dagelijkse activiteiten behandeld zoals: de peuterspeelzaal , bezoek aan opa en oma, zwemmen, spelen met andere kinderen of naar de speeltuin gaan.

Feestartikelen.nl heeft nu een groot assortiment Peppa Pig artikelen uit voorraad leverbaar zoals: ballonnen, bekers, bordjes, partybags, servetten, tafellakens, vlaggen en uitnodigingskaartjes. Kortom alles om van elk kinderfeestje een onvergetelijk kinderfeestje te maken. Snel geleverd en tegen de laagste prijs. Klik hier om uw 'Peppa Pig' artikelen online te bestellen.

© 2014 Henk van Zon Feestartikelen B.V. www.feestartikelen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten