dinsdag 11 november 2014

Themafeesten en Social Media

Themafeesten en Social Media

Themafeesten zijn er het hele jaar door. Daarnaast zijn ze populair bij jong en oud en bij alle rangen en standen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het een dankbaar onderwerp is op de Social Media.

Foto's worden achteraf gedeeld op Facebook en vooral Pinterest. Tijdens het feest zelf wordt er druk getwitterd en worden er live foto's verzonden naar de Instagram pagina of het Youtube kanaal. Themafeesten staan altijd bol van kleur, er zijn er niet 2 hetzelfde zeker niet als je 'm zelf helemaal organiseert en dus geweldig om als foto's te delen via de Social Media. Het is aan de inventiviteit en creativiteit van de deelnemers hoe ze er uit zien en hoe de feestgelegenheid wordt aangekleed.

Social Media en ideeën voor themafeesten

Even een tekort aan spontane creativiteit? Geen probleem, ook daarvoor zijn de Social Media tegenwoordig een uitkomst. Zie hieronder bijvoorbeeld de 'Theme Party Ideas' op Pinterest om inspiratie op te doen voor de kleinere themafeesten zoals de verjaardag van uw kind.


Ideeën opgedaan?

Dan is het punt aangebroken waar u ze gestalte moet geven en de spullen moet verzamelen om het feest aan te kleden. In een aantal gevallen - zeker als het een kinder themafeest - betreft zult u al wat spullen zelf in huis hebben. De themafeesten spullen die u niet in huis heeft kunt u aanschaffen in onze internetwinkel op http://www.feestartikelen.nl/themafeesten/ waar we voor meer dan 50 verschillende themafeesten de meest leuke artikelen verkopen van wanddecoraties, pruiken, hoeden, brillen, snorren, ballonnen en feestkostuums tot aan alle spullen die u nodig heeft om de feesttafel aan te kleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten